НОВО
Продължителност на обучението: 11.05.2024 г. (4 уч. ч. )
11:00 Начало на курса 
14:30 Край
Място на провеждане: 
 гр. София, бул. „Ситняково“48, Сердика център
Ресторант - Spaghetti Company 

Нашето обучение за млади хора и тийнейджъри е създадено, за да Ви подготви за света на възрастните с увереност и стил. Ще научите как да се представяте уверено, ще развиете умения, които ще Ви послужат в личния и професионалния живот. От основите на поздравите и ръкостискането до изкуството на малкия разговор и добрите маниери на масата.

Това обучение за маниери не е просто курс, то е вратата към нови възможности, приятелства и успех във всички аспекти на живота. 
‣ Ще бъде практично
‣ Ще бъде весело
‣ Всеки има право на глас
‣ Ще упражним наученото

Запишете се днес и ще иолучите знания, които ще използвате активно цял живот!


ОСНОВНО СЪДЪРЖАНИЕ:

1. Запознаване и представяне пред различни аудитории.
2. Създаване на добро първо впечатление.
3. Основният код на дрес кодовете - официални облекла, полуофициали и неофициални варианти. Необходимите класики в гардероба и как да се съчетават.
4. Етикет на масата - класическа подредба, посуда, типове меню, видове чаши и използването им.
5. Малки разговори и създаване на подходяща мрежа от контакти.Лектор: Мария Касимова-Моасе - е журналистка, специалист по етикет и протокол. Завършила е Българска филология в Софийския университет. Била е главен редактор на редица списания, сред които ELLE, Капитал LIGHT и НЕЯR. Работила е в културните отдели на много ежедневници, била е автор на предавания и рубрики в различни телевизионни формати. 
 
Удостоверение:
На участниците в семинара ще бъде издадено удостоверение.

Регистрация:  
• За да участвате в курса,  трябва да се регистрирате директно чрез on-line формати  или 
да се запишете на телефон: 02 8310033, 0888 603 724, 0888 605002.
• Важно условие за въвеждане на заявката е да бъде въведена активна електронна поща . На посочения в регистрационния имейл адрес се изпраща потвърждение за успешно направена регистрация.
• Заявката е активна след получаване на "Потвърждение за участие в курса" по електронен път от нашата страна, посочена от Вашия e-mail.


 
НЕ СЕ ПРИЕМАТ РЕГИСТРАЦИИ