онлайн

Продължителност на обучението:  6 уч. ч.
09:00 – 09:30 ч. Регистрация в курса
09:30 – 15:00 ч. Обучение
Форма на участие
: онлайн


Курсът е с подчертано интерактивен характер, като теоретичните основи на отделните теми са преплетени в работния процес и индивидуални потребности на участниците.
Обучението е насочено към ръководители от среден и висш мениджърски състав, както и експерти, които ценят умението си за работа в екип и разбират необходимостта от развитието му като ефективно средство за професионален успех.

Основни теми на курса:
1. Лидерство.
Ефективни лидерски функции. Лидерът в мен (семантично търсене).
2. От работна група към екип.
Формиране и развитие на екипа през идеите на ситуационно лидерство. Роли в екипа (индивидуална диагностика).
3. Характеристики на ефективния екип (групово-интерактивен модул).
Комуникационни стратегии при справяне с „трудни случаи“ – изследване на практически казуси.
4. Задържане на качествени служители. Мотивация.

Водещ курса: Мария Михайлова
Мария Михайлова е магистър по клинична психология и психотерапевт, дипломирана към Федерацията на европейските психодрама тренинг организации (FEPTO). Специализирала е психоаналитична психотерапия с деца и възрастни в центровете „Алфред Бине“ и „Евелин и Жак Кестенберг“ в Париж, Франция.
Работила е в Института по психология на МВР в продължение на 16 години, както и за чуждестранни компании, предоставящи подбор и подкрепа на високи мениджърски позиции. Работата й е свързана с индивидуално и организационно консултиране, преговори и управление на кризи и стресови събития, като е сертифициран преговарящ към Отдела за водене на преговори на ФБР на САЩ.
Тя е обучител към Гражданското училище за политически науки на Кралство Мароко и към Българското училище за политика "Димитър Паница". В професионалната й автобиография са и обучения към Института по публична администрация - Администрация на Министерския съвет в България.

Форма на участие
 онлайн
Уебинарът ще се проведе чрез платформата ZOOM.
В деня на курса участниците ще получат код (ID) за достъп и ще могат в реално време, в насрочения час да участват в семинара и задават своите въпроси. 

Удостоверение:
На участниците в курса ще бъде издадено Удостоверение.

Регистрация:
• За да участвате в курса, трябва  да се регистрирате директно чрез on-line  формата или
 да се запишете на телефон: 02 8310033, 0888 603 724, 0888 605002.
• Важно условие при въвеждането на заявката е да бъде вписана активна електронна поща. На посочения в регистрацията имейл адрес, се изпраща потвърждение за успешно направена регистрация.
• Заявката е активна след получаване на "Потвърждение за участие в курса" по електронен път от наша страна, на посочения от Вас e-mail.
• Участниците се записват по реда на постъпване на заявките.
 


Запитване за фирмено обучение

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com